Hitto tekee kesäsinglen – Onko sinulla kuvamateriaalia Tolsa Areenalta…

Kotkalainen Hitto-orkesteri on säveltänyt FC KTP:lle kannatuslaulun ”KTP ei periksi anna”.

Singleä on tehty toukokuun ajan yhteistyössä FC KTP:n ja Minetech Entertainment -studion kanssa. 

Kuoro-osuuksista vastaa KTP:n miesten ja naisten edustusjoukkueesta muodostettu 8-henkinen kuoro, jota vahvistaa KTP:n toimitusjohtaja Tomi Tolsa. Miesten edustusjoukkueen kapteeni David Ramadingaye fiittaa kappaleen rap-osuuden.

KTP:n kuoro-osuudet äänitettiin kotkalaisen Minetech Entertainmentin Mussalon studiossa toukokuun alussa. Mukana olivat naisten edustusjoukkueesta Jonna PaajanenRoosa Päivähonka ja Rosa Rantanen. Miesten edustusjoukkueesta äänitykseen osallistuivat Johannes LaaksonenMatias LindforsJoni MäkeläMatias Paavola, David Ramadingaye ja seuran toimitusjohtaja Tomi Tolsa.

­”Kuoro-osuuksien äänitys oli todella hauska kokemus. Nopeasti kävi selväksi, että Kymenlaakson merkittävimmässä jalkapallo-organisaatiossa on paljon myös musiikkiosaamista”, Hitto-yhtyeen laulaja ja kappaleen sanoittaja Matti Tieaho kertoo.

”Mahdollisuus tähän aukesi kirjaimellisesti uimalan saunan lauteilla. Hienoa, että pelaajat innostuivat. Varmasti unohtumaton ja uusi kokemus viheriöiden artisteille. Meiltä tilattiin potkua muutamiin osuuksiin. Odotamme nyt miltä lopputulos kuulostaa ja näyttää”, toimitusjohtaja Tolsa kertoo.

”Hiton ja KTP:n yhteistyöllä jalkapallokulttuuria levitetään musiikin keinoin myös niiden pariin, joille Arto Tolsan kentän tapahtumat ovat vuosien varrella etääntyneet omasta kokemuspiiristä”, Tieaho kertoo.

Single on jälkituotantovaiheessa, ja se julkaistaan kesällä striimauspalveluissa. Sen tueksi tehdään myös musiikkivideo, johon tekijät peräänkuuluttavat apua kotkalaisilta. Videoon halutaan yleisön ottamia valokuvia ja videopätkiä Arto Tolsa Areenalta. Materiaalia voi lähettää juhannukseen mennessä sähköpostiosoitteeseen matti.tieaho@gmail.com.

”Kun KTP pelaa Kotkassa, koko kaupunki elää mukana. Tästä kappaleemmekin kertoo”, Tieaho kuvailee Hitto-yhtyeen säveltämää kappaletta ”KTP ei periksi anna”.