Aina mielessä

Heinäkuussa 2019 yhtye julkaisi toisen albuminsa Hitto – Aina mielessä (HITTCD01)

Kuuntele se Spotifyssa!

1.HUPPU HEILUMAAN

Päätä puuduttaa, mä haluun viinaa – en mitään muuta haluu, kun kunnon humalaa – huppu heilumaan, kaipaan kunnon kumaraa. Viikko duunissa, tapan aikaa – en mitään muuta haluu, kun kunnon humalaa – huppu heilumaan, kaipaan kunnon kumaraa – huppu heilumaan, kaipaan kunnon kumaraa. Ei pomo töissä arvaa, mitä haluan – tuskissani kiehun, mä kynää kaluan – huppu heilumaan, kaipaan kunnon kumaraa. Ensin yksi olut, sitten tiukempaa – en mitään muuta haluu, kun kunnon humalaa – huppu heilumaan, kaipaan kunnon kumaraa. Teeskentely pois, takki aukeaa – en mitään muuta haluu, kun kunnon humalaa – huppu heilumaan, kaipaan kunnon kumaraa, huppu heilumaan, kaipaan kunnon kumaraa. Rännikusella, perusbaarissa – en mitään mutaa haluu, kun kunnon humalaa – huppu heilumaan, kaipaan kunnon kumaraa.

2. ANSA LAUKEAA

Kuutamo, kiiltelee – varjojaan, se piirtelee – reisiä aristaa, tukka sun, kutittaa – yössä mies ja nainen, rakastaa. Mä allapäin, sä teet sen noin – sää tuut päin, mä haarukoin – sä pakitat, se irtoaa – suutelet, se virkoaa. Yössä mies ja nainen, rakastaa. Se litisee, sä vaikeroit, mä huomasen, sä taituroit – päällä mun, hikoilen – alla sun, kiroilen. Yössä mies ja nainen, rakastaa. Väsyttää, huilataan – hetki vaan, ja jatketaan – sä otat sen, hymyillen – kätees sun, mä myhäilen. Yössä mies ja nainen, rakastaa. Ansa taas, laukeaa – leikki tää, raukeaa – sä väsytit, sun kämmenen – mä sulatin, sun sydämen. Yössä mies ja nainen, rakastaa…

3. KAUNIS NAINEN

Näin sut ekan kerran, vanhainkodissa – änkyräistä naista, syötit rullatuolissa – virkapuvussasi, olit jäätävä – halusin tai ei, mun oli jäätävä. Päivälenkilläni, meripuistossa – näin sut toisen kanssa, toppapuvussa – sull oli villapipo päässä, ja talvirukkaset – rukkasissa koristeena, pikkukukkaset. Sä oot niin kaunis nainen, saat vanhan miehen veren kiehumaan – sä oot niin kaunis nainen – saat mut rollaattorillani juoksemaan. Aamukahviaikaan, oleskeluhuoneessa – tuijotan sun vartta, olen kohmeessa – kun illan tullen toiset, katsoo töllöä – sinua mä vaklaan, muistutan kai pöllöä. Sun kahiseva vaate, vessatarpeilla – saa mut lähes seisomaan, pyttyvanteella – kun ajat partani, mun kädet hikoilee – kumartuessasi, mun katse harhailee. Kohta tulee aika, on veto lopussa – minä olen vanha, sinä vielä nupussa – kun silmäni mä suljen, sinut vielä nään – tyytäväisenä, olen valmis lähtemään. Sä oot niin kaunis nainen, saat vanhan miehen veren kiehumaan – sä oot niin kaunis nainen – saat mut rollaattorillani juoksemaan.

4. HUIPPUSUORITUS

Kun ammun oravan, se putoo kertalaakista – ryhmämatkalla, ammun ohi kaikesta – olen soolosuorittaja, en piittaa seurasta. Ajan yksin autoa, ei ketään vieressä – hirvisonnia moikkaan, se venttaa tien pielessä – tällä kertaa kolari, ei käy edes mielessä. Joka kerta kun mä teen, huippusuorituksen – todistajat puuttuu, joka kerta kun mä teen sen – ei kukaan nää kun mä teen, huippusuorituksen. Kun heitän yksin perhoa, se tarttuu heti taimeneen – sen perään tulee toinen, olen päässyt taivaaseen – jos tässä olis joku toinen, viehe tarttuis vain partahaiveneen. Yksin sienimetässä, löydän aina syötävää – sen sijaan rouvan kanssa sienet , löytämättä aina jää – joku häikkä tässä on, se taitaa olla meikäläisen pää. Joka kerta kun mä teen, huippusuorituksen – todistajat puuttuu, joka kerta kun mä teen sen – ei kukaan nää kun mä teen, huippusuorituksen.

5. AINA MIELESSÄ

Aina kun mä herään, se on mulla mielessä – joka kerta kun mä herään, jotakin on pielessä – ei ole kuumaa kissaa, sängyssä mun vieressä. En koskaan unohda, sitä kerrostaloa – iltamyöhät pihalla, ikkunassa valoa. Aina oot, mielessä, aina oot, mielessä – ilman teikäläistä meikäläisellä, kaikki pielessä. Aina kun mä nukun, näen unta sinusta, jo ennen kun mä nukun, mietin miltä minusta – tuntui olla pelkkä nolla, kun en vielä tiennyt sinusta. Aamukahvi yksin, ei maistu lainkaan samalle – aamukahvi yksin, maistuu tosi pahalle. Sitä juodessäni mietin, voinko vielä soittaa sinulle. Aina oot…

6. VALVOTAT MUA

Elokuun yö, laguunissa kohdattiin – nuotiolla katseita vaihdettiin – nuotio sammui, maattiin rantahiekalla, tähdenlentoja taivaalta katsottiin. Valvovat mua, valvotat mua, valvotat mua, joka yö. Viikko vain, veneesi löydettiin – olit hukassa, sua vuosi etsittiin – muistan nenäsi, vasten tähtitaivasta – kun puhuttiin kuusta, ja avaruuslaivasta. Valvovat mua… Nyt sen tajuan, olit jo matkalla – sinä yön kun, maattiin hiekkarannalla. Näen nenäsi, yhä tähtitaivaalla – mihin ihmeeseen oikein katosit, pyörin yhä vuoteella. Valvotat mua….

7. ÄLÄ KOPELOI

Ylitöissä ollaan, päässä surisee – kohta kaiken nollaan, jo auto humisee – kaadan Pulmun punkkaan, punkka nitisee – vaan mitä Pulmu sanoo, se vastaan panee. Lautehilla ollaan, sauna kuumenee – hiki nousee pollaan, tulipesä ritisee – hän istuu vieressäni, hymyilee – koitan reittä leikilläni, hän mua läppäsee. Höyrypannu pihisee, junan pilli jo soi… vaan mitä Pulmu sanoo – Älä kopeloi. Punkassa jo ollaan, puoliunessa – hän toisella puolella, mä kiimassa – peiton alla pintaan, nousee tuhma ajatus – kun käsi tapaa rintaa, alkaa tuttu pajatus…

8. KAIKKI ON OK

Sä oot kaunis, hemmetin kaunis ja tiedät sen – mä oon valmis, sä meet suihkuun ja peset sen – Mä punkkaan, venää suo kun sä ovelle tuut – hieman hieltä mä dunkkaan, kolisee hampaat kun yhteen osuu suut. Kaikki on ok, kaikki on oujee, kaikki on ok, kaikki on oujee. Tukkas on märkä, viileä suihku on ihosi kuivannut. Mä tuun ku härkä, syvälle tyynyyn on pääsi painanut. Tissis on kovana, mä otan toisen ja asetan sen suuhun – se on mun omena, sun kouras pusertuu mun lapaluuhun. Kaikki on ok, kaikki on oujee, kaikki on ok, kaikki on oujee. Huilaamme hetken, tuijotan kattoon ja hiljaa viheltelen – peli on kesken, aamuun on aikaa, mä peliäni kehittelen. Kaikki on ok, kaikki on oujee, kaikki on ok, kaikki on oujee.

9. ROMEO JA JULIA

Avaa ikkuna, mä otan tikkaat – täältä tullaan, tätä sinä diggaat – mä tuun ku apina ja tungen sisään – en pidä tätä minään. Anna narua, tää on karua – totista kiimaa, ei mitään tarua – riisun mun kuteet, kohta otat lukua – mä olen apina, sä yläsukua. Chorus: Huumaa, tää on jotain mitä hingut – Huumaa, täältä pesee, kohta vingut – Huumaa, hyökyä tai laavaa – Kuumaa, kiusaan naista saavaa. Laita valot, mä tahdon nähä kaiken, huuda lujaa, mä tulen takaa taiten – sä oot niin kuuma, mun käsiä polttaa – tää on härskiä, nolottaa. Sä huohotat, mä vauhtia lisään – taivast repeää kun liu’un sisään – ulkona sataa, mä olen ihan märkä – härkä. Olen pelkkä renki, pelkkä nolla – mutta silti mua kiusaat, en anna olla – hierot sitä niinku siinä olis likaa, ei siinä ole mitään vikaa. Jo ukostaa, mutta se ei haittaa – me teemme sitä taas, mikä aina maittaa – mä vien ja punkka kitisee – vien ja vien, kissa vikisee.

10. SÄ ET PIDÄ SIITÄ NÄIN

Joku kahvilassa niskaasi tuijottaa, tunnet kuinka tuijotus kuumotta – sä et pidä siitä näin, sä et pidä siitä näin – et tykkää siitä, ett se alkaa väärinpäin. Joku pöydän alla antaa kosketuksen, tunnet reittäsi vasten paineen hikisin – sä et pidä siitä näin, sä et pidä siitä näin – et tykkää siitä, ett se alkaa yllättäin. Olet unessa kun saat kosketuksen – joku takanasi kuiskaa kehotuksen – sä et pidä siitä näin, sä et pidä siitä näin – et tykkää siitä, ett se tulee takaapäin. Olet polvillasi taas, mut sä tiedät sen – tää on temppu jos tykkää jokainen – sä et pidä siitä näin, sä et pidä siitä näin – et tykkää siitä, ett se tulee naamaa päin.

11. OTA MINUT LEIDI

Riisu leninkisi leidi, viikataan se tuolille – riisu leninkisi leidi, viikataan se tuolille – vien sut alamäkeen leidi, kiikutan sun vuorille. Ota korvarenkaat pois, pannaan tukka sekasin – ota korvarenkaat pois, pannaan tukka sekasin – miksi sulkeuduit sä vessaan, tuu jo punkkaan takasin. Ota minut leidi, ota minut leidi, ota minut leidi, ota minut leidi, ota perkeleesti.Olet upea kuin veistos, nero Michelangelon – olet upea kuin veistos, nero Michelangelon – renesanssitaiteen helmpi, olet uskomaton. Viet mut kohti pimeyttä, tuuma kerrallaan – viet mut kohti pimeyttä, tuuma kerrallaan – olen nirvanoissa leidi, kerta kerran jälkeen saan. Pidä kiinni siitä leidi, kunnes nukahdan – pidä kiinni siitä leidi, kunnes nukahdan – hyväile hellä varoen, kunnes uneen sukellan. Ota minut leidi, ota minut leidi, ota minut leidi, ota minut leidi, ota perkeleesti.

12. PIKKU NENÄLIINA

Olin vielä pikkupoika, kun nenäliinan sain – paitarievusta tehty, kangastilkkunen vain – kaivoin sillä aina nenää, kun räkäkönttejä mä hain. Hiekkalaatikollla, pikkulikkaan tutustuin – joku meitä kerran kiusas, ja mä tulistuin – heitin nenäliinan kehään, sen päällä päivän istuin. Pikkunenäliina, susta aina tykkäsin, pikku nenäliina, susta aina tykkäsin – mun pikkunenäliina, sinuun mäihää aina lykkäsin. Olin yhä teinipoika, kun enkelini tapasin – sen punahuulipusut, nenäliinaan hinkkasin, ja kun kukaan ei nähnyt, nenäliinaan runkkasin. Vuodet kuluivat, kuten nenäliinakin – naisia mä vaihdoin, kerta vuoteen ainakin – mutt nenäliinasta en luovu, se on aartehista rakkahin. Pikkunenäliina, susta aina tykkäsin, pikku nenäliina, susta aina tykkäsin – mun pikkunenäliina, sinuun mäihää aina lykkäsin.

Mä olin pikkupoika, kun nenäliinan sain –

Kovaa seksiä

Huhtikuussa 2014 yhtye julkaisi esikoisalbuminsa Hitto: Kovaa seksiä (HIRBCD01)

Kuuntele se Spotifyssa!

NYT NYKII

Istun pilkkijakkaralla, toppapuvussa – en kuule enkä näe, olen kuin unessa – nyt nykii, nyt nykii – kaira seisoo vinossa, selän takana – kylmä hiki kainalossa, hetki on niin vakava – nyt nykii, nyt nykii

Chorus: Nyt nykii, nyt nykii, se on kuin jumala puhuis, kun siima päässä nykii – kunpa tulis iso sintti, ylös mokoma – älkää narratko mua kalat, ettei oo ketään kotona – nyt nykii, nyt nykii

vihdoin nousee ylös kala, se on raitapaidassa – mä sanon älä mulle ala, olen haka kalassa – nyt nykii, nyt nykii. Jos et osaa pilkkiä, etkä tunne lajia – älä leiki nilkkiä, vaan koita onkea – nyt nykii, nyt nykii

Hän on pahin heistä, hän on kaikkein katalin – hän vääntää kehossani peistä, hän on aita matalin – Hän kiertää mua kuten haaskaa, Mä odotan.

KOVAA SEKSIÄ

Hän ottaa nahkavyöstä otteen, hän on neiti julkea – hän kyllä tietää mitä teen, hän nuolee vyöni solkea – hän kiertää mua  kuten haaskaa, odotan

Ch: Hän tahtoo kovaa kovaa, kovaa seksiä… hän tekee musta supernovaa. Ei auta… töpeksiä.

Raskaasti huokaan, hän sykkeen pudottaa – hän kiristää mua liekaan, hän ylleni kurottaa – hän hikensä mä haistan, Odotan…

CH: 2 x Kovaa, kovaa…

DOKAA

Dokaa , dokaa vielä kun sä saat, dokaa , okaa vielä kun sä saat – sä vielä joudut naimisiin, ja dokaaminen jää. Röökaa , röökaa vielä kun sä saat, röökaa , röökaa vielä kun sä saat – sä vielä joudut naimisiin, ja röökaaminen jää.

CH: Nai-mi-siiiiin. Sä vielä joudut naimisiin ja dokaaminen jää.

Mokaa,  mokaa vielä kun sä saat, mokaa , mokaa vielä kun sä saat – sä vielä joudut naimisiin, ja mokaaminen jää. Ryyppää, ryyppää vielä kun sä saat – ryyppää, ryyppää vielä kun sä saat – Sä vielä joudut naimisiin, ja ryyppääminen jää.

CH: Naimisiin… Sä vielä joudut naimisiin, ja dokaaminen jää.

ETEENPÄIN

On pimeää, ei näkyvillä mitään, nokka kohti hämärää, otan vastaan kohtalon – en tiedä vielä mitään, mut eteen mentävä on. On ikävää, ei yhtään ystävää, olen yksin väsyttää, kaipaan lämpöön vartalon – eu usko juuri mihinkään, mut eteen mentävä on.

CH: On se vaan niin, on se vaan niin, ota pyyhkimet ja käy, ei se kirkas päivä muuten näy.

Jo kirkastuu, kun mahtityyppiin tutustuu – kaikki paska unohtuu, miksen tehnyt sitä näin – heti alkuun, eteenpäin, eteenpäin.

PUUMA

Ei ei ei puuma mene oveltani pois, Eiii puuma, mene oveltani pois – En sua sisään laske, kai sen uskoa jo vois. Ei ei ei puuma, älä soita mulle taas, Eiiii puuma, älä soita mulle taas – En mä jaksa kelaa, kuinka sulla mieli on maas.

Mä laskusi maksoin ja vein sut etelään, autonkin ostin siitä takavalot nään – Timantit sulle kelpasi vain, Nyt mua kyrsii että tanssiin sinut hain – Ei, ei ei  puuma, mene oveltani pois – En sua sisään laske, kai sen uskoa jo vois.

LANTEET

Tyttii, sun tapas heiluttaa lanteita, Tyttii, sun tapas heiluttaa lanteita –

Sun tapas tulla, sun tapas mennä, aiheuttaa… vakavia tilanteita. Kun tuut samaan huoneeseen, Ja tavallasi hymyilet – Kuin Ylämaan spektroliitti, silmäni mun sä häikäiset – Voi luoja, petaa mulle, paikka vierees sun, Voi luoja nyt sä teet sen, mä haluuni pakahdun.

Tyttii, sun tapas keinuttaa lanteita….

Kun unissani kosketan sinua, kuin hiekka käsissäni rahiset – kun unissani tulen sinuun, sinä vapiset, voi luoja, nyt sä teet sen, sä sekotat mun pään – voi luoja, nyt mä haluun, sitä itteään..  

Tyttii, sun tapas…. 

MÄ MEEN

Kuka tietää, mä tulen ehkä himaan, mutt ei se varmaa ole kuiteskaan – voi että näitä keikkoja mä vihaan, ei näistä jää edes jälkeä lompsaan – Se mitä tienaan, menee kaikki huikkaan – aamut on vaikeita,  piinaa, aamusuihku ja pönttöön jotain ruikkaan, pitäs varmaa löysätä liinaa.

Mä meen…

eteiseen, kenkä jalkaan – ja toista eteen, Mä vaan meen

Kaverit nauraa kun vasara putoo, työkalutkin mua taas ivaa – jossain muualla mummi senkun kutoo, mä korkkaan taas, ei se ole edes  kivaa – Ilta loppu, yötä seuraa aamu, vituttaa ja  kädet vapisee – peilissä tuijottaa eloton haamu, voimat on tiessään ja usko rapisee.

Mä meen….

eteiseen, kenkä jalkaa – ja toista eteen – Mä meen.

MÖKKIPUHEITA

Hae vettä, hae puita -sauna lämpenee, ei ole muita – hyttynen on taas, päässyt sisälle – vessan luona haisee, ihan kuselle.

mökkipuheissa, ei jorista joutavia, Ampiaisia, ne pörrää kuistilla – västäräkki taas, on vajan katolla – tapa hyttynen, kärpäslätkällä, en nukutuksi saa, se kiusaa yöllä

mökkipuheissa…

Käytkö kaupassa, ei ole makkaraa, maakellarissakaan, ei ole perunaa – autonavaimet, on etupenkillä – uskomatonta, ei ketään järvellä.

mökkipuheissa…

PÖLLÖ VIHELTÄÄ

Sä voit olla noin, mä teen sen näin – mä dominoin, teen sitä väärinpäin – tää ei oo keltään pois – älä pelkää, paremmin ei mikään olla vois.

Ota pöksyt pois, mä lasken kuuteen – tää käärme niinku ois, valmiina uuteen – tää ei oo keltään pois – älä pelkää, Ei  mikään paremmin olla vois

CH:  Tähtien alla, kuutamolla, pöllö viheltää – järvenselkä kimmeltää,

 sä hymyilet, luot taikaa – joka avaruuteen minut lähettää – Hikeä pintaan, pukkaa tulemaan, tartun rintaan ja rupeen puremaan – tää ei oo keltään pois, älä pelkää – paremmin ei mikään olla vois

TYTTI MÄN

Kun heräsin mä aamuun, pani viina mussa pahintaan kun heräsin mä aamuun, Ei ollut tytti vieressäni, oli kai mennyt tienaamaan – soitin tytilleni duuniin, ei ollut tytti duunissaan – soitin tytilleni duuniin, ei ollut tytti duunissaan. soitin veljelleni himaan, se vastas luuriin unissaan – joo, on tytti mulla täällä, ei se suostu kanssas puhumaan – joo, on tytti mulla täällä, ei se suostu kanssas puhumaan – teillä kaikki ohi on – ei se suostu enää kanssas bailaamaan.

voi en mä usko, voi en mä suostu olemaan, voi en mä usko, voi en mä suostu olemaan, meillä muka kaikki ohi, en mä suostu uskomaan.

Vaan ei tytti suostunut, edes luuriin tulemaan – vaan ei tytti suostunut, edes luuriin tulemaan – sanoin hitto mikä hitto, kyllä uutta reikää aina saan – meni viikko vuosi, sata uutta reikää kolusin – meni viikko meni vuosi, sata uutta reikää kolusin – vaan en löytänyt mä hyvää, tytin omaa yhä halusin

TUMPUTAN

Olen väsynyt, käsi turta on – kelaan nauhaa Pamelan. Vaihdan kämmentä, on olo levoton, hyvää kohtaa hidastan.   Missä kaikki on, miksi kukaan soita ei antaisin kenelle tahansa. vaihdan kämmentä, on veto levoton – stillikuvaa tuijotan

CH: Mä tumpu… tulee videosta Pamela, se saa Tommy Leeltä melaa.

Pyyhin pensselin, märkään pyyhkeeseen – kelaa eestaas Pamelaa, värkki värähtää – teltta pystyyn tärähtää, tuijotan pamelaa on hämärää. Se makaa kylvyssä, se on hyvännäköinen, tommy käyttää kameraa, nyt ne on veneessä, Pamela riisuu bikinit, nyt se puhaltaa kuplia! olen nälkäinen, kun katson Pamelaa, se imee liitä autossa, olen vihainen, Tommi liitä inhoan, se saa pamelta missä tahansa.

CH: Mä tumputan…