Niitä löytyy vielä. Kovaa seksiä- ja Aina mielessä -albumeja on vielä nurkissa. Osta klassikko omaksesi, saat 20 eurolla cd:n kotiisi (vain Suomen alueelle, ulkomaan kaupasta veloitamme rahtikulut tavalla tai toisella). Sen enempää ei maksa T-paitakaan (20:-/kpl). Tilaa muodokas T-paita ärhäkkäälle vihamiehelle tai parhaalle ystävälle (sinullahan paita tietysti jo onkin). 100-prosenttiset, Fruit of the Loomin T-paidat on painatettu tietenkin paikallisella yrittäjällä. (Hajakokoja löytyy, eli S, M, L, XL, XXL) Muista, että Hitto-cd on tehty tukeviin pahvikansiin, joka on ekologinen ja muoviroskaa säästävä ratkaisu.

Kämpä mot klimatförändringen!

Aina mielessä ilmestyi vuonna 2019.

Albumista sanottua:

 ”Tasavahvasta materiaalista edukseen erottuvat hienon huuliharppusoolon siivittämä trioliblues Älä kopeloi, mukaansa tempaavan rytmikäs Ansa laukeaa ja Buddy Guyn tyyliin funkahtava Romeo ja Julia. Kuuntelukokemuksen päättävä countryvaikutteinen balladi Valvotat mua on kuin suoraan Dave ”Isokynä” Lindholmin ohjelmistosta.”

TT. Tarkiainen, Blues News 2/2020

Kovaa seksiä ilmestyi vuonna 2014.

Albumista sanottua:

”Parhaimmillaan tekstit toimivat hienosti ja tarjoavat kohdeyleisölle varmasti kosolti tarttumapintaa.
Kaikin puolin ammattimaisesti toteutetun omakustannelevyn perusteella uskaltaisin epäillä, että liveoloissa Hitto saa hitonmoisen meiningin aikaiseksi.”

Marko Aho, Blues-Finland.com 14.1.2015

Hitto T-paita! 20 euroa (S, M, L, XL, XXL)

Originaalia Hitto-paitaa on jäljellä vain valkoisena.

Aina mielessä -paitaa on jäljellä enää mustana.

Siinä tuotteet, mutta miten toimia? Se on helppoa, laita meille alla ovella kaavakkeella viestiä. Tutkimme, löytyykö haluamasi tuote ja panemme hyrrät pyörimään. (Lue, kerromme sinulle sähköpostissa tuotetilanteen ja toimitusaikataulun)